5 tipov na ekologické (firemné) darčeky

5 tipov na ekologické (firemné) darčeky


Aj na Vianoce je dôležité, aby sme prispeli k udržateľnosti a zároveň rozšírili povestnú lásku k životnému prostrediu. Jedným zo spôsobov, ako to dosiahnuť, je výber ekologických darčekov pre rodinu či kamarátov a aj firemných darčekov pre zamestnancov a obchodných partnerov.

 

1. Voskové obrúsky: Voskové obrúsky uchovajú potraviny dlhšie čerstvé, a tak sa stávajú dokonalým pomocníkom v domácnosti. Okrem toho sú ľahko umývateľné a znovu použiteľné. Sú praktickým ekologickým darčekom pre rodinu, obchodných partnerov či zamestnancov.


2. Voskové vrecká: Ďalším originálnym ekologickým darčekom sú voskové vrecká. Tieto vrecká nie sú len krásne a praktické, ale sú aj 100% kompostovateľné. Slúžia ako náhrada mikroténových vreciek a pomáhajú tak znížiť množstvo plastového odpadu. 

 

3. Sviečky z včelieho vosku: Sviečky z včelieho vosku sú nielen krásne, ale aj ekologické. Včelí vosk je prírodný materiál, ktorý sa získava spracovaním medu a je plne biologicky odbúrateľný. Tieto sviečky môžete darovať Vašim zamestnancom na ich pracovné stoly alebo rodine ako symbol svetla, ktorý Váš vzťah osvetľuje.

4. Ekologické tašky: Tašky vyrobené z recyklovaných materiálov alebo prírodných vlákien sú udržateľným riešením pre firemné darčeky a domácnosť. Tašky nie sú len praktické na nosenie vecí, ale aj propagujú Vašu zodpovednosť voči životnému prostrediu.

5. Káva: Káva je obľúbeným darčekom, ktorý poteší takmer každého. Ak chcete zvoliť ekologickú alternatívu, investujte do fair trade kávy. Vyberte kávu v recyklovateľnom obale alebo v bezobalovom formáte, čím prispejete k zníženiu plastového odpadu.

 

Pri výbere firemných darčekov a darčekov pre blízkych je dôležité myslieť na ich ekologický dopad. Vhodné darčeky nielenže šetria životné prostredie, ale aj posielajú pozitívny odkaz o Vás. S ekologickými darčekmi môžete ukázať, že ste pripravení konať pre dobro našej planéty.

TIP! Odporučte BajaBee Vášmu zamestnávateľovi a ak spraví objednávku v počte min. 15ks obalov, napíšte nám a pošleme Vám ZADARMO multipack voskových obrúskov. 

Pri odbere väčšieho množstva nás neváhajte kontaktovať na [email protected]

Baja.

Zadajte v košíku kód NARODENINY20 a ušetrite 20 % z celej objednávky.